Tennis: mijn lust en mijn leven

Patrick van Haaften is een professionele tennistrainer met ruime ervaring in het trainen van alle verschillende doelgroepen. Na ruim 18 jaar met plezier gewoond en gewerkt te hebben in de omgeving van Haarlem is Patrick weer terug in Noord-Brabant, de provincie waar hij is opgegroeid en zich volkomen thuis voelt.

Patrick heeft al sinds zijn vroege jeugd een enorme passie voor tennis. Het is zijn lust en zijn leven. Het na de middelbare school behalen van z’n trainerslicentie aan het CIOS Sittard was dan ook een vanzelfsprekende stap. Hierna volgde de studie Sport, Economie en Communicatie in Tilburg. Het geven van tennistrainingen naast de studie was een leerzame aanvulling.

Passie voor tennis delen en overbrengen

Na zijn studie verhuisde Patrick naar Haarlem om fulltime aan de slag te gaan bij Sportfondsen Nederland. Na 10 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt kwam Patrick bij zijn toenmalige tennisclub Eindenhout weer in aanraking met het trainersvak. De switch was snel gemaakt, en sinds 2009 is Patrick dus weer gedreven aan de slag als tennistrainer om te doen wat hij het liefst doet: zijn passie voor tennis delen met én overbrengen op anderen.